Politica de Retur
1. Returnarea produselor
In conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, ca persoana fizica, aveti dreptul de a va retrage din contractul de vanzare, returnand produsele cumparate, intr-un termen de maximum 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia fizica a acestora (personal sau prin intermediul altei persoane indicate de catre dvs., alta decat transportatorul), fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati.
Datele pentru efectuarea returului sunt: STR. LALELELOR NR. 38, COD POȘTAL 127660, SAT VALEA RÂMNICULUI, COM. VALEA RÂMNICULUI, JUD.
 
2. Conditii de returnare a produselor:
– NU SE POT RETURNA PRODUSELE FOLOSITE!
– produsul sa aiba toate etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
– deasemenea acesta trebuie sa aiba toate componentele, accesoriile, inclusiv manual de utilizare.
– produsul trebuie sa fie returnat in conditii de siguranta, pe cat posibil in ambalajul original pentru a se evita deteriorarea acestuia la manipulare si/sau transport.
– produsul trebuie sa fie in ambalajul original.
– produsul nu va prezenta semne de uzura.
– instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 10 zile de la momentul primirii coletului.
– returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului.
– ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate, produsele care prezinta semne de uzura s-au produsele care  nu au toate etichetele initiale intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
– retururile se vor face numai impreuna cu factura primita in colet.
 
3. Modalitate de returnare:
– te rugam sa ne instiintezi de intentia de a returna produsul prin completarea formularului retur produs de mai jos.
– dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne poti returna produsul EXCLUSIV prin curier rapid, cu RAMBURS 0 Lei, cu mentiunea ca pe colet sa fie mentionat numele pe care s-a plasat comanda si numarul comenzi.
– adresa de retur este: STR. LALELELOR NR. 38, COD POȘTAL 127660, SAT VALEA RÂMNICULUI, COM. VALEA RÂMNICULUI, JUD Buzau.
– de indata ce noi primim produsul iti vom returna banii (in maxim 10 zile calendaristice).
– pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunici un cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.
– pentru retur, singurul cost pe care il vei suporta va fi costul de transport al produsului catre sediul nostru, fara a exista alte taxe suplimentare.
– daca doresti sa faci schimb de produs acesta se va face prin curierul nostru Fan Courier si costul acestui serviciu difera in functie de distanta, numarul de km(porneste de la 20.5 lei/primul kg si 1.70 lei/per kg), cost ce va fi suportat de tine daca produsul nu prezinta nici un defect de fabricatie, urma de uzura. Produsul trebuie sa fie nefolosit!
Ai obligatia legala de a avea grija de produs/e cat timp se afla in posesia ta.
 
4. Produse care nu sunt acceptate la retur
 – produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, produsele carora le lipsesc accesorii. produsele care nu au toate etichetele initiale intacte.
 – daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat sau dezasamblat/asambalat.
– produsele construite la comanda dupa cerintele clientului nu se pot returna( navomodele cu autopilot,gps, sonar).
Scrie-ne un e-mail la office@cev.ro pentru retur produse.